Halsband med berlocker (Jungfrun)

  • 365 SEK
  • 330 SEK

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Jungfrun. ⭑ Amazonit ⭑ Labradorit ⭑ Rosa Opal

Halsband med 3 st små berlocker med kristaller, unikt utvalda för stjärntecknet Jungfrun. Bär ditt stjärnteckens stenar på ett unikt och nytänkande sätt. Halsbandet är elegant utformat med en fin länkkedja och en justerbar längd, vilket gör det bekvämt att bära varje dag eller för speciella tillfällen.

Berlockerna är enkelt utbytbara för att kunna bäras en och en, eller varför inte bära alla 3 samtidigt?

Berlocker: Amazonit, Labradorit, Rosa Opal

Mått: Kedja ca 45 + 5 cm, berlock ca 0,5 - 1 cm.

⭑ Amazonit har fått sitt namn efter bronsålderns amasoner, dvs krigande kvinnor. Det anses att denna vackra sten härstammade och även ansågs vara ett tecken på tapperhet i ett land som enbart styrdes av kvinnor. Amazonit är en kristall för ökad intuition och ett öppet sinne.

⭑ Labradoriten påminner dig om din gränslösa potential, att ständigt sträva efter att uppnå dina fullaste möjligheter. Det magiska färgspelet i stenen kallas labradorescens och ju mer du tittar på dess färger, desto mer upptäcker du. 

⭑ Rosa opal är en ypperlig sten för dig som känner ett behov av att stärka din medkänsla eller sluta upp med att vara allt för självkritisk! Empati är en viktig egenskap att ha och den rosa opalen anses kunna hjälpa dig att stärka din egen empati.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Gjort av nickel- och kadmiumfri legering.