• Black Weekend 15% på hela sortimentet (gäller ej Frakt, Fyndvaror, boxar och story sales) rabatten dras automatiskt i kassan.
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Halsband Amazonit

  • 90 kr
I lager
Dela

Vackert långt halsband med stenchips gjort av amazonit.

Attribut

Amazonit har fått sitt namn efter bronsålderns amasoner, dvs krigande kvinnor. Det anses att denna vackra sten härstammade och även ansågs vara ett tecken spå tapperhet i ett land som enbart styrdes av kvinnor. Amazonit är en kristall som ger dig hopp och anses även dra till sig nya affärer, vilket gör den ypperlig för dig som har ett företag. Den inspirerar dig till en positiv och hoppfull inställning, vilket gör livet till din lekplats. Den påminner dig även om att vara ”hel” och med hjälp av dess energier ger den dig kontakt med hjärtat och skänker dig både kärlek och glädje. Det sägs att gömmer du en amazonit i barn och tonåringars rum så uppmuntrar den dem till att skapa mer ordning och prydlighet. Amazonit hjälper till att fördela resurser, vare sig det gäller inom hemmet eller på jobbet. Låt den vara din dagliga påminnelse om att du har rätt att förvänta dig att människor runt dig visar hänsyn och en rättvis behandling. 

Chakra: Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet.

Kemi:

Amazonit även kallad Amazonsten är en varietet av mineralet mikroklin, en slags fältspat med skillnaden att den även innehåller en ringa mängd bly. Namnet kommer från Amazonas. Färgen kan variera i olika turkosgröna nyanser. Amazonstenar slipas ofta till smycken. Dess kemiska formel är Kaliumaluminiumsilikat K[AlSi3O8].

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.


gtag('config', 'AW-404906021');