Armband Serpentin (8 mm)

  • 100 kr

Vackert armband gjort av pärlor (8 mm) gjorda av serpentin, i en fantastiskt grön färg och väldigt hög kvalitet. Elastiskt! Ursprung: Kina.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Vackert armband gjort av pärlor (8 mm) gjorda av serpentin, i en fantastiskt grön färg och väldigt hög kvalitet. Elastiskt!

Priset är per styck

Ursprung: Kina

Attribut:

Serpentin är en fantastisk healing sten. Den hjälper dig att rensa, rena och befria dig från känslomässiga blockeringar. Den healar alla chakran och kan på så sätt flytta energin dit det finns störst behov. En mycket bra sten att programmera, sätta intentioner, till det du vill ha i ditt liv, vare sig det gäller rikedom, kärlek eller något annat passande.  Låt den skänka dig styrka, kraft och stöd. Den skyddar även mot tvivel och låter dig hålla kvar vid din tro och dina övertygelser. En ypperlig sten för dig som inte vill tappa ditt fotfäste. 

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans. 

Kemi:

Serpentin är en gemensam beteckning för de mineral som ingår i serpentinserien som är en serie av magnesiumhaltiga silikatmineral. Namnet serpentin kommer av att vissa aggregat kan likna ormskinn. Serpentinmineralen ingår i kaolinit-serpentingruppen. Sammansättningen för dessa mineral är ungefär Mg₃Si₂O₅(OH)₄.