Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverring Peridot

  • 425 SEK

Vacker silverring med en rå Peridot i absolut toppkvalitet.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker silverring med en rå  Peridot i absolut toppkvalitet.

Mått: Diameter 17 mm (omkrets 53 mm)

Ursprung: Pakistan

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Attribut

Peridot brukar även kallas Kryysolit och Olivin. För länge sedan trodde man att Peridot höll onda andra borta. Det är en mycket beskyddande sten som bland annat skyddar din aura. Peridot är en bra sten för dig som vill göra dig av med "gammalt bagage". Låt Peridot lära dig att det är kontraproduktivt att hålla fast vid människor och det förflutna. Den påminner dig om att söka vägledning i dina högre energier. Peridot löser upp negativa mönster/gamla vibrationer, för att istället ersätta dem med nya frekvenser. Den hjälper dig att förstå ditt öde och din andliga mening. Den är även väldigt bra för dig som arbetar med healing. Peridot dämpar svartsjuka, bitterhet och vrede. Den minskar stress och stärker självförtroende. Låt denna vackra sten vara din påminnelse om att ta ansvar för ditt liv.

Chakra: Hjärtchakra och Solar Plexuschakra.

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solar Plexuschakra).

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är för kristallen på bilderna.