Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Silverring Herkimerdiamant

  • 489 SEK

Silverring med en äkta Herkimerdiamant av högsta kvalitet, med gnistrande klarhet och strålande energi. Mått: Diameter 19 mm

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Silverring med en äkta Herkimerdiamant av högsta kvalitet, med gnistrande klarhet och strålande energi.

Kvalitet: AAA+

Mått: Diameter 19 mm

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver

Ursprung: Herkimer County, USA 🇺🇸

Attribut

Herkimerdiamanten är en fenomenal kristall som strålar av inre ljus och visdom. Dessa ädelstenar, som bildades för cirka 500 miljoner år sedan i havets grunda botten, har en lång historia som sträcker sig tillbaka till antikens romare och mayaindianer. Återupptäckta på 1700-talet i Mohawk River Valley, Herkimer County, har de sedan dess fascinerat människor med sin förmåga att harmonisera energiflödet och höja medvetandet.

Chakra: Kronchakrat och Tredje ögat

Främjar och balanserar: Spirituell klarhet och intuition (Tredje ögat). Upphöjd medvetenhet, vägledning och självinsikt (Kronchakrat).

Metafysiska och andliga egenskaper

Herkimerdiamanten vibrerar med en kraftfull energi som hjälper till att rena kropp, sinne och själ. Dess höga frekvens främjar läkning på cellulär nivå och balanserar energiflödet i kroppen. Från att lindra migrän till att motverka åksjuka, Herkimerdiamanten hjälper dig att återfå balansen och främjar välbefinnandet.

Emotionell healing

Som en sten av klarhet och balans löser Herkimerdiamanten upp rädslor, negativa tankar och känslomässiga blockeringar. Den inbjuder till inre frid och hjälper dig att släppa taget om det förflutna för att omfamna nuet med öppna armar.

Andlig upplysning

Herkimerdiamanten förstärker anslutningen till det högre medvetandet och underlättar kommunikationen med andliga guider. Genom att öppna upp för de högre chakrorna, som kronchakrat och tredje ögat, underlättar den astralresor och ger insikt om tidigare liv. Den betraktas som en portal till det gudomliga och kan användas i kombination med större diamanter för att skapa dimensionella portar till andra världar.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är ringen på bilden du köper.