Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kristallhänge Opal Lila (dendritisk)

  • 75 SEK

Mycket vackra hängen av dendritisk lila och rosa opal och äkta silver. Mått: ca 2 - 4 cm

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Hänge i dendritisk lila och rosa opal. Detta är stenen för dig som vill öka din medvetenhet om din miljö och den är ett sätt att uppnå harmoni både på utsidan och inuti.

Chakra: Kronchakra.

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse. 

Mått: ca 2 - 4 cm 

Ursprung: USA

Material: Nickel, bly- och kadmiumfritt silver + Rostfritt stål

Tillverkat i 🇸🇪

OBS Kedja ingår ej. Silverkedja köps separat här.

Attribut

Dendritidsk opal är en mycket specifik typ av opal. Denna Opal är har varierande lila, till rosa och vit färg och har rörformiga eller dendritiska mönster.
Även om stenen vanligtvis finns i svart och vitt, kan den svarta färgen ha olika nyanser, från blåsvart till en mörkgrå nyans. Sammansättningen av denna sten innehåller ett svart mineral känt som mangan, med dendriterna som har en distinkt bladliknande form som liknar en ormbunke. Dendritisk opal är också allmänt känd som merlinit, som ofta används när stenen hänvisas till för sina metafysiska egenskaper. Stenen är extremt sällsynt.

Vibrationerna som avges från dendritisk opal arbetar på samma frekvens som ens inre energier och riktar sig särskilt mot dem för att anpassa de fysiska och andliga energierna. Stenen anses besitta krafter som stärker ens intuition för att uppnå mer klarhet i sin uppfattning om världen omkring en. Att ha stenen i din omgivande aura kommer att öppna dina ögon för de naturliga upplevelser som du bevittnar regelbundet. Mer medvetenhet om din miljö är ett sätt att uppnå harmoni både på utsidan och inuti.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.