Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Vit salvia & Vit Yagra (Sagrada Madre)

  • 59 SEK

Sagrada Madre Maha Sahumitos är en 100% unik naturlig produkt, handgjord i Argentina. Mått: ca 10 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Sagrada Madre Maha Sahumitos är en 100% unik naturlig produkt, handgjord i Argentina. De tillverkas konstnärligt av örter, blommor och harts, sammanhållna med en växtbaserad bindemedel.

Alla varianter av Sagrada Madre-rökelse packas noggrant in i attraktivt naturligt förpackningsmaterial för att skapa så lite påverkan på miljön som möjligt. Sagrada Madre betyder "Heliga Moder", Pancha Mama, och detta namn speglar hur de behandlar jordens resurser.

Innehåll: Bunten själv består av cederträ, lagerblad och eukalyptus medan det yttre lagret består av vit Yagra, vilket manifesterar framgång och överflöd.

Mått: ca 10 cm

Attribut
Bunten själv består av cederträ, lager och eukalyptus medan den yttre lagret är gjort av vit salvia, vilket manifesterar rening och läkning. "Sahumitos" syftar på små buntar eller beredningar av torkade örter som tänds och får glöda, vilket producerar doftande rök. Dessa buntar används ofta i ritualer, ceremonier eller personliga övningar för att rena energin i ett utrymme, avvärja negativa inflytelser och bjuda in positiva energier.

För att utföra en sahumito-ceremoni skulle man tända buntarna av örter, låta dem ta eld och sedan blåsa ut lågorna, vilket gör att örterna glöder och producerar rök. Röken sveps sedan runt ett utrymme, över föremål eller runt en persons kropp för att rena och rena.