Let go - Auraspray

  • 259 SEK

Släpp oönskade känslor, dåliga vanor och begränsande övertygelser.

LET GO - AURASPRAY FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Ametist, sodalit och bergkristall

EGENSKAPER:  Släpp oönskade känslor, dåliga vanor och begränsande övertygelser.

DOFTER: Cinnamon* & Grapefruit*

*Ekologiskt

ATTRIBUT

Vårt energifält har en viss kapacitet och volym. Ofta behöver vi frigöra utrymme genom att släppa det som inte längre tjänar oss, för att skapa mer utrymme för nya saker som komma skall. Många gånger finns det en rädsla bakom dessa fästen, och rädsla tenderar att hålla fast oss vid det som är känt, istället för att lita på och släppa taget för att ge plats åt det nya. Har du någonsin märkt att du har återkommande bilder och tankar om vissa situationer, och önskar att de skulle sluta? Har du någonsin haft repetitiva tankar om tidigare relationer eller erfarenheter som inte verkar försvinna med tiden? Ursprunget till våra rädslor är ibland svåra att lokalisera, och tills de släpps från djupt inom oss tenderar de att upprepas.

Denna AuraSpray hjälper till att släppa oönskade känslor, vanor, rädslor och fästen.

ANVÄNDING
Använd genom att hålla sprayen vid baschakrat och spraya uppåt till hjässan. Du kan även gå tillbaka och spraya igen vid en specifik chakrapunkt om du känner dig dragen till eller medveten om blockering där. Sätt din avsikt, ta 3 djupa andetag och koppla av samtidigt som du återupprättar känslan av integrerat flöde genom hela dig själv.

INGREDIENSER
Vatten (naturligt källvatten från Balis vulkaniska berg, som sedan energetiskt rengörs och välsignas i en speciell balinesisk ceremoni), Alkohol (högklassig, lokalt producerad parfymalkohol), 100% ren eteriska oljor, olika blomessenser, naturliga kristaller (rengjorda, aktiverade och laddade för att återuppliva den ursprungliga livskraften), mycket omsorgsfullt arbete och kärlek.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.