Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Seven Chakras - Auraspray ( 7 chakras)

  • 279 SEK

7 CHAKRA AURASPRAY - Chakraharmonisernade - Balansera energiflödet - Rensar blockeringar. Läs mer nedan.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

7 CHAKRAS - AURASPRAY FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Granat, karneol, citrin, peridot, blue lace agat, lapis lazuli och ametist

EGENSKAPER: Chakraharmoniserande. Balanserar energiflödet. Rensar blockeringar

DOFTER: Frangipani. Frankincense. Sweet Orange

ATTRIBUT

Upptäck den kraftfulla Aurasprayen som realignerar och helar genom aurafältet. Denna spray är skapad med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att synergistiskt arbeta med alla 7 stora chakran och ge harmoni och balans. Upplev känslan av att vara i linje, i flöde och obehindrad.

Chakran är de cirkulära energipunkterna längs ryggraden från korsbenet till toppen av huvudet. Dessa energipunkter är kopplade till olika organ och körtlar i kroppen och strålar också ut från den. De spelar en viktig roll i distributionen av livsenergi, även känd som chi, qi eller prana. Dessa osynliga energihjul håller oss friska och levande och kan även avspegla obalans och störningar i våra fysiska, mentala, emotionella, andliga och etiska system.

I vår hektiska vardag möter vi ofta svårigheter och stress som påverkar vår fysiska, emotionella och energiska kropp. Detta kan blockera flödet i vårt aurafält och få oss att känna oss fastlåsta. Men nu kan du ta hjälp av denna fantastiska Auric Spray som innehåller energin från 7 noggrant utvalda kristaller. Varje kristall är specifikt vald för att ge fördelaktiga effekter på det motsvarande chakrat.

ANVÄNDING
Använd genom att hålla sprayen vid baschakrat och spraya uppåt till hjässan. Du kan även gå tillbaka och spraya igen vid en specifik chakrapunkt om du känner dig dragen till eller medveten om blockering där. Sätt din avsikt, ta 3 djupa andetag och koppla av samtidigt som du återupprättar känslan av integrerat flöde genom hela dig själv.

INGREDIENSER
Vatten (naturligt källvatten från Balis vulkaniska berg, som sedan energetiskt rengörs och välsignas i en speciell balinesisk ceremoni), Alkohol (högklassig, lokalt producerad parfymalkohol), 100% ren eteriska oljor, olika blomessenser, naturliga kristaller (rengjorda, aktiverade och laddade för att återuppliva den ursprungliga livskraften), mycket omsorgsfullt arbete och kärlek.

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.