Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Baryt med Svavel, AAA-kvalitet

  • 1 195 SEK

Läckert och mycket ovanlig kombination av Baryt med Svavelkristaller. Kvalitet: AAA (Samlarobjekt). Mått: ca 10 x 6 cm.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Läckert och mycket ovanlig kombination av Baryt med Svavelkristaller.

Kvalitet: AAA (Samlarobjekt)

Mått: ca 10 x 6 cm

Färg: Vit till gulaktigt brun (Baryt), Gul (Svavel)  

Ursprung: Polen (Macho)

Information: Detta imponerande kluster innehåller både baryt och svavelkristaller, två mineraler med unika egenskaper och enastående skönhet.

Färg och Utseende: Baryt är oftast vit eller färglös men kan också förekomma i nyanser av blått, gult, rött och brunt beroende på inneslutningar och orenheter.

Färg och Utseende: Svavel är karakteristiskt gult, ofta i form av strålande kristaller eller som massiva bitar.


Attribut

Både baryt och svavel har länge varit uppskattade inom det spirituella och metafysiska området för sina unika energier och helande egenskaper.

Baryt

Energiegenskaper: Baryt sägs främja inre vision och medvetenhet. Den används ofta för att stärka intuitionen och främja andlig utveckling. Kristallen anses hjälpa till att släppa känslomässiga blockeringar och öka självkänslan.

Användningsområden: Baryt används ofta i meditation och healing-sessioner för att balansera kroppens energi och främja en känsla av lugn och ro.

Svavel

Energiegenskaper: Svavel är känt för sina renande och detoxtifierande egenskaper. Den används för att rena auran och lösa upp negativa energier. Svavelkristaller sägs även förbättra kreativitet och personlig styrka.

Användningsområden: Svavel placeras ofta i miljöer där rening av energier behövs, såsom i hem eller arbetsplatser. Den används också i personlig healing för att stödja fysisk och emotionell läkning.


*Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Det är klustret på bilden du köper.