Armband Månsten Vit (Chips)

  • 75 SEK

Vackert chipsarmband av Månsten, elastiskt.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vackert chipsarmband av vit månsten, elastiskt. 

Chakra: Kronchakra och Tredje Ögat

Främjar och balanserar:  Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). 

Mått: ca 16 - 20 cm (Armbandet är elastiskt)

Attribut

Har du någon gång känt att du saknar riktning eller att du inte riktigt hittat din plats i livet? Då är Månstenen stenen som du har letat efter. Låt denna vackra sten hjälpa dig på rätt väg mot ditt livsändamål. Månstenen bär på månens gudomliga energi, låt den ge dig näring till din själ och kasta ljus över ditt liv. Den hjälper dig att lära känna dig själv på ett djupare plan och låter dig även utnyttja den kraft som finns inom dig för att du ska lära dig mer om hur du vill att just ditt liv ska vara! Gå genom livet med vidöppna ögon och låt Månstenen hjälpa dig att vara uppmärksam på alla tecken. Skulle du börja ifrågasätta din väg så kan Månstenen ge dig det självförtroende som du behöver för att hålla rätt dig till din specifika väg. Precis som månen har många faser, där vissa är mörka och andra ljusa, påminner Månstenen dig om att livets väg kan vara krokig. Låt denna vackra sten påminna dig om att ibland är livets största vändningar dolda lärdomar som gör dig redo att klara situationer som ännu inte uppstått. 


*Obs! Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.