Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Palo santo, naturlig rökelse (40 g)

  • 75 SEK

Innehåll: ca 40 gram motsvarande 5-7 pinnar.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Palo Santo, en gåva från moder jord som bär med sig en unik och förtrollande aura. Vår Palo Santo kommer från ursprungliga skogsområden i Sydamerika och är omsorgsfullt utvald för att erbjuda dig den mest autentiska och helande upplevelsen.

Innehåll: ca 40 gram motsvarande 4-7 pinnar.

Mått: ca 10 cm

Hållbarhet: Vår Palo Santo kommer från hållbart skördade självfallna träd utan att orsaka någon skada på levande träd. Vi erbjuder endast Palo Santo som har erhållits från naturligt fallna träd i skogarna i Peru. Denna Palo Santo är certifierad av National Forest Service and Wildlife of Peru (SERFOR).

Palo Santo, som bokstavligen översätts till "heligt trä", har med sin välgörande doft hyllats  i tusentals år för sina andliga och helande egenskaper. Varje bit av detta naturliga skatt har en behaglig och balsamisk doft som genast transporterar dig till en plats av lugn och frid. Den rena, eteriska doften fyller ditt sinne och skapar en atmosfär av ro, vilket gör den till den perfekta följeslagaren under meditation, yoga eller avkopplande stunder.

Förutom dess förmåga att skapa ett harmoniskt utrymme, är Palo Santo känt för sina renande krafter. När träet brinner frigörs ett subtilt men kraftfullt rökelse, som tar bort negativitet och negativa energier från ditt hem, vilket ger plats för positiva vibrationer och harmoni att flöda in. Det är som att ha din egen lilla ceremoniella reningsritual direkt i ditt eget hem.

Vår Palo Santo är en produkt av hållbart skogsbruk, vilket betyder att vi tar hand om moder naturens gåvor på ett respektfullt sätt och stödjer lokalbefolkningen i skogsområdena. Varje bit samlas in med omsorg och kärlek, och när du använder det, känner du kopplingen till naturen och de ädla traditioner som har förmedlats genom generationer.

Oavsett om du är nybörjare inom andlighet och healing eller en erfaren entusiast, kommer vår Palo Santo att berika din upplevelse och låta dig fördjupa dina andliga ögonblick. Låt dess enastående doft och helande egenskaper följa dig på din resa mot inre frid, balans och välbefinnande.

Utforska det heliga träets magi och låt dess förtrollande närvaro omfamna dig. Välkommen till en värld av harmoni och positiv energi med vår äkta Palo Santo!

Så här använder du Palo santo:

Tänd en stav och låt den brinna i 1-2 minuter. Blås sedan ut lågan och staven kommer börja ryka. Njut av den härliga doft som sprids i rummet. När du vill släcka rökelsen kan du sänka den i vatten eller hålla den mot ett eldfast material tills den slutar ryka. Samma sticka kan användas flera gånger.

Obs! Försiktighet skall iakttas när man använder brinnande eller glödande produkter. Får ej användas av barn. Lämna ej glödande eller brinnande föremål utan uppsikt.