Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Space clearing - Auraspray

  • 289 SEK

Rengör dina och andras energifält

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

SPACE CLEARING - AURASPRAY FRÅN BALIPURA

BASKRISTALLER: Herkimerdiamant, citrin, bärnsten, selenit och svart turmalin

EGENSKAPER:  Rengör dina och andras energifält 

DOFTER: Tea Tree, Lemon Tea Tree, Lemon Peel, Lavender, Clary Sage & Sage

ATTRIBUT
Spraya runt om dig, sätt din intention för det utrymme du önskar rena, ta några djupa andetag och fortsätt sedan med din rutin, renad och förnyad.

Du kan använda denna spray i vilket utrymme som helst. Till exempel kan du använda den hemma, runt din skrivbord på jobbet, över ett bord du har dukat för en fest, i allmänna utrymmen eller i din butik, eller spraya runt ditt hotellrum och sängkläder när du reser.

Du kan även spraya runt kroppen eftersom alla ingredienser är 100% naturliga. Du kan använda den när du känner dig mentalt trött, för att på så sätt fräscha upp och vitalisera ditt energifält. Butiksägare rapporterar också fantastiska resultat i miljöer där människor kommer och går, och tar med sig olika känslor, tankar och vibrationer, vilket kan påverka dina anställdas och kundernas upplevelse av utrymmet.

ANVÄNDING
Använd genom att hålla sprayen vid baschakrat och spraya uppåt till hjässan. Du kan även gå tillbaka och spraya igen vid en specifik chakrapunkt om du känner dig dragen till eller medveten om blockering där. Sätt din avsikt, ta 3 djupa andetag och koppla av samtidigt som du återupprättar känslan av integrerat flöde genom hela dig själv.

INGREDIENSER
Vatten (naturligt källvatten från Balis vulkaniska berg, som sedan energetiskt rengörs och välsignas i en speciell balinesisk ceremoni), Alkohol (högklassig, lokalt producerad parfymalkohol), 100% ren eteriska oljor, olika blomessenser, naturliga kristaller (rengjorda, aktiverade och laddade för att återuppliva den ursprungliga livskraften), mycket omsorgsfullt arbete och kärlek.

VOLYM

100 ml

HÅLLBARHET
24 månader efter öppningsdatumet.

OBS! Kristaller, smycke och tygpåse medföljer ej.