The Healing Waters Oracle (Orakel)

  • 269 SEK

44 st vackra orakelkort med tillhörande guidebok. Ännu en magisk orakellek av fantastiska Rebecca Campbell.Språk: Engelska

44 st vackra orakelkort med tillhörande guidebok. Ännu en magisk orakellek av fantastiska Rebecca Campbell.

Språk: Engelska

Utforska det heliga elementet vatten och anslut till den helande visdomen som finns inom och runt dig med denna vackra orakellekl. Där det finns vatten finns det liv. Vatten är ett element som länge har genomsyrats av heliga välsignelser och ritualer, och som erkänts världen över som en källa till helande. Innan vi gjorde vår entré till den här världen, vilade vi alla i vår mammas vattenvärld innan vi föddes in i en annan vattenvärld – den här.

The Healing Waters Oracle uppmanar dig att ställa in dig på de heliga floder, sjöar, hav och hav som omger dig och hyllar vattnet som vår mest värdefulla resurs. Det erbjuder ett system för att stödja dig i att ansluta till din inre värld och även för att fördjupa din anslutning till den här världens heliga vatten.

Genom att arbeta med de 44 korten och medföljande guidebok kommer du att guidas till att anpassa dig till vattnets helande visdom och skapa utrymme i ditt liv för att fylla på, reflektera och ge näring till ditt sinne, kropp och själ.