Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Healing Waters Oracle (Orakel)

  • 279 SEK

44 st vackra orakelkort med tillhörande guidebok. Ännu en magisk orakellek av fantastiska Rebecca Campbell.Språk: Engelska

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

44 st vackra orakelkort med tillhörande guidebok. Ännu en magisk orakellek av fantastiska Rebecca Campbell.

Språk: Engelska

Utforska det heliga elementet vatten och anslut till den helande visdomen som finns inom och runt dig med denna vackra orakellekl. Där det finns vatten finns det liv. Vatten är ett element som länge har genomsyrats av heliga välsignelser och ritualer, och som erkänts världen över som en källa till helande. Innan vi gjorde vår entré till den här världen, vilade vi alla i vår mammas vattenvärld innan vi föddes in i en annan vattenvärld – den här.

The Healing Waters Oracle uppmanar dig att ställa in dig på de heliga floder, sjöar, hav och hav som omger dig och hyllar vattnet som vår mest värdefulla resurs. Det erbjuder ett system för att stödja dig i att ansluta till din inre värld och även för att fördjupa din anslutning till den här världens heliga vatten.

Genom att arbeta med de 44 korten och medföljande guidebok kommer du att guidas till att anpassa dig till vattnets helande visdom och skapa utrymme i ditt liv för att fylla på, reflektera och ge näring till ditt sinne, kropp och själ.

Författare: Campbell Rebecca

Illustratör: Katie Louise

ISBN: 9781788178471

Utgiven: 2023-06-27

Förlag: Hay House UK Ltd