Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Yooperlite (Cuddle Stone), trumlad

  • 59 SEK

Vacker Yooperlite Cuddle stone, en unik sten som fluorescerar vackert i UV-ljus. Mått: ca 1,5 - 2,5 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker Yooperlite Cuddle stone, en unik sten som fluorescerar vackert i UV-ljus.

Namnet Yooperlite refererar till Syenitstenar som innehåller Sodalit. På grund av dessa inneslutningar lyser stenarna orange eller gult under UV-ljus. Upptäckt 2017 på Lake Superiors kust i Michigan har Yooperlite sedan dess hittats runt omkring Stora Sjöarna och vissa områden i Kina.

Mått: ca 1,5 - 2,5 cm

Ursprung: USA

Visste du att namnet Yooperlite myntades av Erik Rintamaki som först upptäckte dem? Namnet återspeglar området där stenen hittades, eftersom termen "yooper" är ett vardagligt namn för människor som bor runt Övre halvön i Michigan.

Yooperlite har en mängd olika helande fördelar och metafysiska egenskaper. Denna otroliga sten styrs av elementet Eld och får därför sina krafter från detta element. Den för fram energin av sanning, klarhet och förståelse.

Visste du att Yooperlite ger dig omedelbar energi? Dess vibrationer ger dig förmågan att vara självsäker i din sanning.

Kommunikation

• Yooperlite låter dig säga vad du tycker och ha självförtroende i din sanning. Det innebär att du kan kommunicera med andra fritt.

• Meditera med denna sten placerad på din Halschakra. Medan du gör det, låt ditt sinne fokusera på din sanning och vad du behöver uttrycka.

Fokus

• Om du behöver hjälp att fokusera på uppgiften framför dig, arbetar Yooperlite för att befria dig från alla distraktioner.

• Placera din Yooperlite-sten på ditt skrivbord när du arbetar.


Självförtroende och Självacceptans

• Visste du att denna fantastiska sten ger dig självförtroendet att vara dig själv? Med denna sten kan du uttrycka vem du är för världen.

• Håll en Yooperlite-sten i fickan när du behöver en självförtroendeboost.


Avvisar ilska och negativa känslor

• Yooperlite frigör negativa känslor och avvisar ilska. Dess lugnande egenskaper låter dig förlåta dig själv och släppa taget om negativitet.

• Om du känner att dina känslor tar över, håll din Yooperlite-kristall i dina händer och fokusera på din andning.

Beslutsfattande

• Yooperlites vibrationer rensar sinnet och för fram klarhet och förståelse. Det innebär att det är en utmärkt sten att använda för beslutsfattande.

• Om du har ett beslut att fatta, håll din Yooperlite-sten i händerna medan du reflekterar över det val du har.


Kreativitet

• Om du behöver inspiration, ger Yooperlites eldiga energi fram kreativitetens och uttryckets energi.

• Om du gillar att måla, skriva eller göra musik, ha en Yooperlite-sten nära dig för att hjälpa dig med dina kreativa strävanden.