Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Wisdom of the oracle - Divination Cards (Tarot)

  • 235 SEK

49 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. All antik kunskap om chakrasystemet har här paketerats om för att stimulera ett mer modernt perspektiv

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

52 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok.

Mått: 14 x 10 cm

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Colette Baron- Reid har sakkunnigt blandat in delar I-Ching, nordiska runor, traditionell tarot och andra uråldriga spådomsverktyg till ett heligt kommunikationssystem: Oraklets visdom. Denna 52-korts kortlek och följeslagare guidebok låter dig tolka meddelande om alla aspekter av din resa, med över 250 oberoende betydelser som kan tala till ett obegränsat antal omständigheter. Bilder av djur, naturens element och andra symboler kommer att beröra dig djupt så att en själfull dialog om ditt liv kan äga rum. 

Författare: Colette Baron-Reid

ISBN: 9781401946425

Språk: Engelska 

Utgiven: 2015-09-29

Förlag: Hay House UK Ltd