Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Wisdom of The Hidden Realms (Orakel)

  • 245 SEK

Vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer.

Mått: 9,5 x 13 cm

Språk på korten: Engelska 

Mystiker har vidarebefordrat berättelser om magiska riken dolda från dödlig syn, som överbryggar naturens och andens värld. Redan före det skrivna ordet etablerade de gamla ett gudomligt partnerskap mellan människor och dessa dolda världar. Båda kom överens om att bilda en evig helig allians för att skapa harmoni och balans mellan det materiella och det andliga. Alliansen såg till att när vi bad om vägledning för att manifestera vår verklighet, skulle de hjälpa oss att hitta vår väg till det högsta goda för alla. Men med tiden vände sig mänskligheten bort från den naturliga världen som en källa för det gudomliga och glömde rikena i de osynliga verkligheterna. Religiös vidskepelse, dominans och intellektets, förnuftets och teknikens kraft blev vårt fokus; och vårt partnerskap glömdes bort, så rikena försvann. Allt eftersom våra globala bekymmer har blivit mer klagande, har de återvänt för att hjälpa oss hitta hem till vårt sanna syfte, välstånd, hopp och lycka. Dessa kort representerar några av dessa världar och deras drottningar och kungar, prinsar och andra magiska hjälpare. Låt Svanedrottningen visa vägen till förvandling, Pilmästaren hjälper dig att nå dina mål, Soldansarna förebådar dina segrar och den heliga unionen talar till djupet av din längtan efter kärlek. Be och ni ska få, för det högsta goda är deras motto. Om du ropar på dem kommer de att svara.


Författare: 
Colette Baron-Reid

ISBN: 9781401923426

Utgiven: 2009-11-02

Förlag: Hay House UK Ltd