Welo opal, Rå

  • 105 SEK

Vacker Welo opal från Etiopien. Härliga färgskiftningar. Finns i två storlekar.


Vacker äkta Welo-opal från Etiopien. Härliga färgskiftningar i högsta kvalitet.

Dessa opaler är enskilt utvalda och handplockade av oss.

Främjar: Harmoni, Kärlek, Medkänsla, Andligt seende

Mått: 

Medium: ca 0,75 - 1,5 cm (under 2 gram)

Large: ca 1 - 2 cm (över 2 gram)

Attribut

Opalen är ditt kraftfulla stöd för att stråla i din sanna essens och låta din inre mångfald glänsa. Den accelererar energin i alla dina chakran och skapar en kraftfull och flexibel kraftkälla, som blir särskilt värdefull när du står inför utmaningar, övervinner ångest eller hanterar stress. Genom att främja harmoni i dina relationer är opalen ditt verktyg för att närma dig din partner på djupet och få en djupare insikt i er båda. Opalen hjälper dig att upptäcka din intuitiva förmåga att uppfatta energier och att skåda in i andras samt din egen aura.

Etiopisk opal är en av dagens mest varierade och spektakulära opaltyper på marknaden. Eftersom denna typ av opal är relativt ny, finns det ingen branschaccepterad metod för att gradera denna typ av opal på samma sätt som svart opal. Svart opal graderas utifrån dess mörker, färgens ljusstyrka och mönster. På liknande sätt graderas därför etiopisk opal också utifrån dess form och ljusstyrka, men stenens grundfärg spelar inte en avgörande roll i att fastställa dess ultimata kvalitet.

Upptäck den förtrollande skönheten och de spirituella egenskaperna hos etiopisk opal idag och låt denna unika ädelsten förnya din energi och ge dig en djupare förståelse av dig själv och ditt inre väsen.

Opalen sägs verka på flera chakran, och dess inverkan kan variera beroende på stenens färg och egenskaper. Generellt sett anses opalen vara fördelaktig för följande chakran:

1. Hjärtchakrat (Anahata): Opalen främjar harmoni i relationer, inklusive relationen till dig själv, vilket kan vara kopplat till hjärtchakrat. Det hjälper dig att uttrycka kärlek och medkänsla, och det stöder känslomässig balans.

2. Kronchakrat (Sahasrara): Vissa tror att opalen kan ansluta till kronchakrat och underlätta ökad medvetenhet, insikt och andlig upplevelse. Det kan hjälpa dig att öppna dig för högre medvetenhetsnivåer.

3. Alla chakran: Opalen sägs också stimulera och balansera alla chakran i kroppen, eftersom den genererar en mångsidig och kraftfull energi. Det främjar harmoni och energiflöde genom hela chakrasystemet.

Eftersom opalen finns i olika färger och varianter, kan den ha olika inverkan på olika chakran beroende på dess egenskaper. Till exempel kan svarta opaler vara mer förknippade med baschakrat (Muladhara) och rosenopaler kan vara kopplade till hjärtchakrat. Det är viktigt att välja en opal med de egenskaper som passar dina specifika behov och avsikter.