Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Wavellite

  • 625 SEK

Läcker Wavellite i botryoidal form. Ett vackert grönt och sällsynt kvalitativt kluster .Mått: ca 6,5 x 4,5 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Läcker Wavellite i botryoidal form. Ett vackert grönt och sällsynt kvalitativt kluster.

Mått: ca 6,5 x 4,5 cm

Ursprung: Arkansas, USA

Information:

Wavellit beskrevs första gången 1805 efter en förekomst vid High Down, Filleigh, Devon, England. Mineralet namngavs av William Babington till ära av Dr. William Wavell (1750–1829), en läkare, botanist, historiker och naturforskare från Devon, som gjorde mineralet känt bland sina kollegor mineraloger.

Wavellit förekommer i sprickor i aluminiumbaserade metamorfa bergarter, i hydrotermala regioner och i fosfatbergartsavlagringar. Det uppträder ofta tillsammans med crandallit och variscit. Wavellit finns på många platser runt om i världen, särskilt i området kring Mount Ida i Ouachita-bergen, Arkansas.

Utforska wavellits unika geologiska förekomster och dess historiska betydelse som ett mineral först dokumenterat på 1800-talet.

Attribut:

Wavellit är en sten för kärlek, fred, sanning, medkänsla och intuition. När du arbetar med denna sten blir din emotionella kropp omedelbart förnyad med kraftfull livsenergi. Den framhäver en mjukare sida av dig som du kanske inte vanligtvis visar för omvärlden. Wavellit uppmuntrar till medkänsla för de omkring dig, även för främlingar. Denna sten framhäver det goda i mänskligheten och syftar till att förena alla genom kärlek.

När du blir mer ansluten till dig själv och de som står dig nära, kommer alla i ditt liv att börja dela en gemensam livslinje. Din intuition stärks naturligt när du arbetar med wavellit och kan hjälpa dig att bättre förstå vad som besvärar dig eller dina nära och kära. Naturligtvis kan du vara tveksam till att uttrycka dina problem och visa dina innersta känslor. Wavellit hjälper till att föra dessa känslor till ytan så att de kan hanteras. Genom att möta dessa känslor och acceptera deras existens kan du sedan gå vidare och börja växa.