Vanadinit (XL)

  • 295 kr

Upptäck den kraftfulla essensen av Vanadinit - en kompakt och enastående kristall som utgör det perfekta tillskottet till din samling. Mått: ca 3 - 5 cm

I lager
Dela

Upptäck den kraftfulla essensen av Vanadinit - en kompakt och enastående kristall som utgör det perfekta tillskottet till din samling. Dessa söta kluster har en sällan skådad glans och är otroligt glittriga.

Mått: ca 3 - 5 cm

Attribut:

Vår noga utvalda Vanadinit mäter ca 2-5 cm och erbjuder en unik energi som sägs stärka din vilja och ge dig mod att möta utmaningar med ökad självsäkerhet. Med sina lugnande vibrationer skapar Vanadinit harmoni och balans i sinnet, vilket gör den till en idealisk följeslagare för avkoppling och meditation i en hektisk vardag. Vanadinit är också känd för sin förmåga att stimulera kreativiteten, vilket gör den till en oumbärlig resurs för konstnärer, författare och alla som söker att utforska sin skapande sida. Förutom detta främjar Vanadinit förbättrad fokus och koncentration, vilket gör den till en utmärkt partner under långa arbetsdagar och studiepass. Utforska den djupa essensen av Vanadinit och låt dess förtrollande energi berika ditt liv. 

Vanadinit sägs vara speciellt förknippad med solchakrat, även känt som solar plexus-chakrat eller Manipura-chakrat. Detta chakra finns precis över naveln och anses vara centrum för personlig makt, självförtroende och viljestyrka. När Vanadinit verkar på detta chakra, sägs det stärka ens självkänsla, öka självsäkerheten och ge mod att ta itu med utmaningar och livets beslut. Det kan också hjälpa till att balansera känslomässiga reaktioner och skapa inre harmoni. Genom att arbeta med Vanadinit kan man uppnå en mer balanserad och fokuserad energi i solchakrat, vilket i sin tur främjar en känsla av personlig styrka och kontroll över ens liv.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Vi väljer godtyckligt ut en spets till dig.