Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Vanadinit (XL)

  • 295 SEK
  • 175 SEK

Upptäck den kraftfulla essensen av Vanadinit - en kompakt och enastående kristall som utgör det perfekta tillskottet till din samling. Mått: ca 2 - 4 cm

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Upptäck den kraftfulla essensen av Vanadinit - en kompakt och enastående kristall som utgör det perfekta tillskottet till din samling. Dessa söta kluster har en sällan skådad glans och är otroligt glittriga.

Mått: ca 2 - 4 cm

Attribut:

Vår noga utvalda Vanadinit mäter ca 2-5 cm och erbjuder en unik energi som sägs stärka din vilja och ge dig mod att möta utmaningar med ökad självsäkerhet. Med sina lugnande vibrationer skapar Vanadinit harmoni och balans i sinnet, vilket gör den till en idealisk följeslagare för avkoppling och meditation i en hektisk vardag. Vanadinit är också känd för sin förmåga att stimulera kreativiteten, vilket gör den till en oumbärlig resurs för konstnärer, författare och alla som söker att utforska sin skapande sida. Förutom detta främjar Vanadinit förbättrad fokus och koncentration, vilket gör den till en utmärkt partner under långa arbetsdagar och studiepass. Utforska den djupa essensen av Vanadinit och låt dess förtrollande energi berika ditt liv. 

Vanadinit sägs vara speciellt förknippad med solchakrat, även känt som solar plexus-chakrat eller Manipura-chakrat. Detta chakra finns precis över naveln och anses vara centrum för personlig makt, självförtroende och viljestyrka. När Vanadinit verkar på detta chakra, sägs det stärka ens självkänsla, öka självsäkerheten och ge mod att ta itu med utmaningar och livets beslut. Det kan också hjälpa till att balansera känslomässiga reaktioner och skapa inre harmoni. Genom att arbeta med Vanadinit kan man uppnå en mer balanserad och fokuserad energi i solchakrat, vilket i sin tur främjar en känsla av personlig styrka och kontroll över ens liv.

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Vi väljer godtyckligt ut en spets till dig.