• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Andekvarts (Kaktuskvarts), kluster

  • 100 kr

Vackra kluster av ametrin, dvs kombinationen ametist och citrin, med härliga lila och gula färger. Pris är per styck. Ursprung: Boekenhouthoe, Sydafrika.

I lager
Dela

Vackra små  kluster av Andekvarts bestående av ametrin, dvs kombinationen ametist och citrin, med härliga lila och gula färger.

Andekvarts är en relativt nyfunnen kristall. De första exemplaren dök upp 2001 och upptäcktes nära Sydafrikas bergskedja Magaliesberg. Denna kristall förekommer i fyra olika färger; ametist, citrin, rökig eller vit/transparent kvarts.

Dessa kluster är handplockat i byn Boekenhouthoek i Sydafrika.

Pris är per styck.

Mått: ca 2 -5 cm

Ursprung: Boekenhouthoek, Sydafrika

Attribut: Ametrin är en kraftfull kombination av ametist och citrin. Ametrin sägs motverka stress och spänningar. Den lugnar öven sinnet och vid meditation ger den även ett starkare fokus. Låt denna vackra sten förbättra din kreativitet och bli den som hjälper dig hitta kreativa lösningar på problem. Låt ametrinen lindra din stress och införa balans och harmoni. 

Chakra: Kronchakra och Solarplexuschakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn (Solarplexuschakra).


*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.