Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Strontianit, trumlad

  • 40 SEK

Vacker trumlad Strontianit. Vackert vit med grå/svarta inslag. Priset är per styck. Mått: 2 - 4 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Strontianit. Vackert vit med grå/svarta inslag.

Chakra: Samtliga chakra men främst Kronchakra

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse.

Mått: ca 2 - 4 cm

Attibut

Strontianit anses förbinda dig med den andliga krigaren och med hjälp av det genomsyrar den dig med att se ditt eget syfte, lyfta fram din oräddhet. Den anses även hjälpa dig att stärka din sanning och öka din kunskap. En mycket passande sten för healing och alla former av ljusarbete, Låt den vara din länk till de högra energierna av medvetande och vägledning. Denna vackra sten anses mycket användbar när det kommer till att stärka andligt uppvaknande. Strontianit sägs även öka din emotionella frigöring och självkännedom. Strontianit är ett strontiumkarbonatmineral med vit, gulaktig eller grönaktig färg. Det är ett ovanligt karbonatmineral, ett av endast få strontiummineral och ingår i aragonitgruppen.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck. Strontianit är en ömtålig och tung sten. Sprickor och repor kan förekomma.