Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Solsten, trumlad

  • 49 SEK

Vacker trumlad Solsten, fina nyanseringar. Ursprung: Tanzania.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Solsten, fina nyanseringar.

Priset är per styck.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Tanzania

Attribut:

En gång i tiden sades det att Solstenen hade tillhört solen, som enligt myten föll ner när det var total solförmörkelse. På grund av detta ansågs Solstenen väldigt dyrbar och fram för allt magiker använde den flitigt för att locka till sig rikedom. Denna vackra sten förknippas även med fågeln Fenix. Det sades att den dök upp vid den första solnedgången och påstods sedan brinna upp vart 500:e år för att sedan återfödas ur askan. Solstenen sades bildas av fågel Fenix aska. Med detta i åtanke är det kanske ingen chock att Solsten är en sten för ledarskap, så låt den hjälpa dig att ta initiativ men även minska konkurrens och bråk. Eller varför inte låta den vara din amulett och hjälpa dig att locka fram solen, under även de regnigaste dagarna,

Chakra: Sakralchakra

Främjar och balanserar: Kraft, energi, vitalitet, sexualitet och njutning.


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.