Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Septarian, trumlad

  • 35 SEK

Vacker stor Cuddle Stone av Septarian, även kallad Draksten. Pris är per styck. Mått: 1,5 - 2,5 cm. Ursprung: Madagaskar.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker Cuddle Stone av Septarian, även kallad Draksten..

Pris är per styck.

Mått: ca 1,5 - 2,5 cm

Ursprung: Madagaskar

Attribut:

Förr i tiden trodde man att Septarian var rester av drakägg som kläckts av drakungar, på grund av dess likhet med fjällen på en drake. Namnet kommer från det latinska ordet saeptum, vilket betyder "en liten mur", vilket antagligen uppkom med hjälp av sprickorna i stenen som delar in den i olika segment. Septarian är en utmärkt sten för dig som vill öka din motivation. Om du känner att du har förlorat hoppet ger denna vackra sten dig en. ny drivkraft att upptäcka nya möjligheter. Denna sten är även bra för dig som känner rädsla för det okända, spöken och oförklarliga händelser, låt den vara din vän på vägen och stilla din rädsla. Septarian är även en perfekt för dig som är nyinflyttad och vill lära känna dina grannar eller vill knyta nya kontakter i din närhet. Kom ihåg, var inte rädd för nya vänskaper utan omfamna de nya möjligheter som vandrar längst din egna väg. 

Chakra: Rotchakra och Solar Plexuschakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lung (Solar Plexuschakra).

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.