• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Septarian, draksten (Cuddle Stone)

  • 40 kr

Vacker stor Cuddle Stone av Septarian, även kallad Draksten. Pris är per styck. Mått: 2 - 3 cm. Ursprung: Madagaskar.

I lager
Dela

Vacker stor Cuddle Stone av Septarian, även kallad Draksten..

Pris är per styck.

Mått: 2 - 3 cm

Ursprung: Madagaskar

Attribut:

Förr i tiden trodde man att Septarian var rester av drakägg som kläckts av drakungar, på grund av dess likhet med fjällen på en drake. Namnet kommer från det latinska ordet saeptum, vilket betyder "en liten mur", vilket antagligen uppkom med hjälp av sprickorna i stenen som delar in den i olika segment. Septarian är en utmärkt sten för dig som vill öka din motivation. Om du känner att du har förlorat hoppet ger denna vackra sten dig en. ny drivkraft att upptäcka nya möjligheter. Denna sten är även bra för dig som känner rädsla för det okända, spöken och oförklarliga händelser, låt den vara din vän på vägen och stilla din rädsla. Septarian är även en perfekt för dig som är nyinflyttad och vill lära känna dina grannar eller vill knyta nya kontakter i din närhet. Kom ihåg, var inte rädd för nya vänskaper utan omfamna de nya möjligheter som vandrar längst din egna väg. 

Chakra: Rotchakra och Solar Plexuschakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässigt lung (Solar Plexuschakra).

Kemi:

Märgel- eller lermassor; sedimentär, sammankittad av silkig, karbonat eller järnoxid; ådror och koncentriska sprickor bildar ett cirkelmönster inuti ett ytter skal. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.