Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ryolit, trumlad

  • 25 SEK

Vacker trumlad Ryolit. Priset är per styck. Mått: 2 - 3 cm.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Ryolit.

Priset är per styck 

Mått: 2 - 3 cm

Attribut:

Ryolit kallas även för ungdomens sten eller föryngringsstenen. Den sägs innehålla gömda skatter och ibland kan man hitta opaler i den. Oavsett dess färg eller form anses den dra till sig lycka och överflöd. Låt den hjälpa dig med positiv förändring och maximera alla dina möjligheter. Ryoliten anses vara extra effektiv när det gäller att ge nya perspektiv på saker och ting, problem som tidigare  sugit all entusiasm ur din själ går plötsligt att lösa och drömmar kan förverkligas. Den öppnar upp dig för kärlek och även förlåtelse av dig själv och andra.

Chakra: Rotchakra och Hjärtchakra.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stabilitet och stillhet (Rotchakra). Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra).

Kemi: Vulkanisk sten som kristalliseras som finkornig fältspat.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.