Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Pietersit, trumlad

  • 49 SEK

Vacker trumlad Pietersit. Pris är per styck. Ursprung: Namibia

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vacker trumlad Pietersit, stenen som anses innehålla nycklarna till himmelriket

Pris är per styck

Ursprung: Namibia

Mått: ca 2 - 3 cm

Attribut

Pietersit kallas även för "Tempest stone", dvs stormsten eller Örnöga. Denna vackra sten anses innehålla nycklarna till himmelriket. Låt den vara din påminnelse om att du är en. andlig varelse som genomgår en mänsklig resa. Pietersit är ypperlig för att stärka din intuition och hjälper dig att stärka dina andliga visioner. Den ger dig kärleksfull vägledning, låt den tala till dig och visa dig just din väg genom livet. Pietersit hjälper dig att leva efter din egen sanning och hjälper dig att bearbeta gamla konflikter och känslor som du tidigare inte orkat beblanda dig med. En mycket användbar sten vid meditation. 

Chakra: Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende.


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.