Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Obsidian silver (Silverobsidian), trumlad

  • 30 SEK

Trumlad Silverobsidian i vår högsta kvalitet. Mått: 2 - 4 cm. Främjar: ★ Stabilitet ★ Kommunikation ★ Uppfattningsförmåga

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad Silverobsidian i vår högsta kvalitet.

Chakra: Rotchakra, Halschakra och Tredje Ögat.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Mexiko

Attribut

Silverobsidian har en högre vibration än vanlig obsidian. Låt dess lugna energi hjälpa dig att bli mer medveten om det som sker inom och runt dig och även kunna tackla detta utan rädsla eller förnekelse. Tankar och känslor behöver inte alltid förstoras eller överanalyseras, låt istället silverobsidianen hjälpa dig att ta dig an alla utmaningar du står inför. Din inre dialog är bara information om vad som sker inom och kring din. Silbverobsidianen får dig att inse att det som verkligen spelar någon roll är vad du väljer att göra med den informationen. Vilka åtgärder kan du stå emot eller åtgärda?

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.