Frakt från 45 kr* - Fri frakt vid köp för minst 600 kr

Obsidian silver (Silverobsidian)

  • 25 kr

Trumlad Silverobsidian. Pris är per styck. Mått: 2 - 4 cm. Ursprung: Mexiko.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Trumlad Silverobsidian

Pris är per styck.

Mått: 2 - 4 cm

Ursprung: Mexiko

Attribut: Silverobsidian har en högre vibration än vanlig obsidian. Låt dess lugna energi hjälpa dig att bli mer medveten om det som sker inom och runt dig och även kunna tackla detta utan rädsla eller förnekelse. Tankar och känslor behöver inte alltid förstoras eller överanalyseras, låt istället silverobsidianen hjälpa dig att ta dig an alla utmaningar du står inför. Din inre dialog är bara information om vad som sker inom och kring din. Silbverobsidianen får dig att inse att det som verkligen spelar någon roll är vad du väljer att göra med den informationen. Vilka åtgärder kan du stå emot eller åtgärda?

Chakra: Rotchakra, Halschakra och Tredje Ögat.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattninsgförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).


Kemi:

Obsidian är en bergart som bildas av lava som stelnat så hastigt att någon kristallin struktur inte hunnit bildas. Ämnet har därför amorf struktur och är inget mineral. Obsidian är ett ogenomskinligt, vanligen mörkgrönt, mörkbrunt eller svart glas.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.