Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Obsidian regnbågs (Regnbågsobsidian), trumlad

  • 23 SEK

Trumlad vacker regnbågsobsidian. Mått: ca 1,5 - 2,5 cm. Ursprung: Mexiko.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad regnbågsobsidian med läckra regnbågar som är mycket svåra att fånga på bild.

Chakra: Samtliga men framför allt rotchakrat.

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Mått: ca 1,5 - 2,5 cm

Ursprung: Mexiko

Attribut: Om du genomgår en förlust, ett uppbrott eller en separation är regnbågsobsidianen stenen för dig! Denna vackra sten hjälper dig att bearbeta sorg och låter dig finna tröst med hjälp av dess energi. Regnbågsobsidianen utstrålar en vänlig energi och kan fungera som ett viktigt verktyg för att du ska kunna släppa ut smärtan vid en förlust. När du känner dig redo är detta stenen som kan hjälpa dig läka och påminna dig om din inre styrka och motståndskraft. Regnbågsobsidianen är starkare än du tror- precis som du! Under sorgens alla faser så vänder du dig till regnbågsobsidianen och låter denna absorbera dina starkaste känslor. 

Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet.