• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Obsidian guld (Guldobsidian)

  • 20 kr

Trumlad Guldobsidian, magiska nyanser av guldskimmer. Priset är per styck. Mått: ca 2 . 3 cm. Ursprung: Mexico.

I lager
Dela

Trumlad Guldobsidian, magiska nyanser av guldskimmer.

Priset är per styck.

Mått: ca 2 . 3 cm

Ursprung: Mexico

Attribut:

Den vackra guldiga varianten av obsidian är, förutom att den är väldigt vacker, en mycket hjälpsam sten. Låt den ta bort alla tankar som håller dig förminskad och istället väcka din lust och dina begär. Guldobsidianen sägs vara väldigt beskyddande och en utmärkt sten för att hjälpa dig hålla rätt kurs i livet. Den hjälper dig att lösa upp negativ energi och även rena din aura. Eftersom den så kraftfullt absorberar och drar bort negativa energier så är det viktigt att rena den med jämna mellanrum, annars sägs det att den kan spricka av all negativ energi.

Chakra: Rotchakra och Solar plexuschakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra). Viljekraft, avslappning och känslomässiga lugn (Solar Plexuschakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.