Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Meteorit

  • 169 SEK

Vackra små meteoriter från solsystemets födelse. Mått: ca 0,75 - 2 cm.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vackra små meteoriter från solsystemets födelse.

Meteoriter är fragment av himlakroppar, oftast asteroider eller kometer, som har överlevt resan genom jordens atmosfär och landat på vår planet. Dessa fascinerande objekt har sitt ursprung i solsystemets tidigaste dagar, och kan vara över 4,5 miljarder år gamla. Meteoriter består av olika mineraler och metaller, och varje bit berättar en unik historia om universums utveckling och vår planets historia.

Mått: ca 0,75 - 2 cm

Vikt: ca 2 - 3 gram

Fyndighetsland: Kina, år 1954

Attribut

Meteoriter kopplar oss till universum och dess mystiska krafter. Genom att hålla eller meditera med en meteorit kan man känna en djupare förbindelse med det kosmiska och få insikt om universums hemligheter. Meteoriter symboliserar förändring och transformation, eftersom de har rest genom rymden och genomgått extrema förhållanden. De kan hjälpa oss att navigera genom våra egna livsförändringar och uppmuntra personlig tillväxt och utveckling. Många tror även att meteoriter har skyddande egenskaper. De kan avvärja negativa energier och skapa en sköld av positiv energi runt bäraren. Detta gör dem till kraftfulla verktyg för att upprätthålla emotionell och andlig balans. Trots sitt kosmiska ursprung har meteoriter en stark jordande energi. De hjälper oss att känna oss förankrade och stabila, vilket är särskilt nyttigt i tider av stress och osäkerhet. Meteoriter sägs kunna öppna upp våra sinnen för andlig vägledning och insikt. De kan fungera som en bro mellan vår fysiska värld och högre dimensioner, vilket underlättar kontakt med guider, änglar eller andra andliga varelser.


*Notera att varje sten är en naturprodukt och kan ha variationer i färg och form. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Du får en godtyckligt utvald meteorit.