Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Lapis Lazuli, trumlad

  • 43 SEK

Vacker trumlad Lapis Lazuli, magiska färgskiftningar och högsta kvalitet. Pris är per styck. Mått: 2 - 3 cm. Ursprung: Afghanistan.

I lager
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR*  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågo.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Vacker trumlad Lapis Lazuli, magiska färgskiftningar och högsta kvalitet.

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: Afghanistan

Attribut: 

När du känner ett behov av att ta ansvar och styra över ditt eget liv, då är Lapis Lazuli stenen för dig. Dess vackra djupblå färg låter dig upptäcka kraften i din egen visdom. Du vet redan vad du vill och vart du vill gå i livet, Lapis Lazuli påminner dig om detta och ger dig kraft att vara sann mot dig själv i de beslut du tar. Oavsett om du känner press gällande val inom ditt arbete eller ditt privatliv så finns Lapis Lazuli där för dig och påminner dig om att det är enbart du själv som styr över ditt liv!

Chakra: Tredje ögat och Halschakra

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

Kemi: 

Lapis Lazuli är en bergart som ursprungligen användes för att framställa färgpigmentet ultramarin. Bergarten. består mestadels av svavelhaltiga silikat av aluminium, natrium och kalcium mm. Den är en blandning av mineralerna lazurit och haüyn mfl. Den har ingen kristallstruktur utan förekommer som dodekaeder.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.