Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Kiwi Jaspis

  • 40 kr

Stor fin trumlad Kiwi Jaspis som även kallas Sesam Jaspis och är en blandning mellan Amazonit, Turmalin och Bergkristall. Mått 2 - 3 cm.

I lager
Dela

Stor fin trumlad Kiwi Jaspis som även kallas Sesam Jaspis och är en blandning mellan Amazonit, Turmalin och Bergkristall, vilket ger den dessa vackra färgskiftningar.

Pris är per styck

Mått: 3 - 4 cm

Ursprung: Nya Zeeland

Attribut:

Kiwi Jaspis kan även kallas Sesam Jaspis och är en blandning mellan Amazonit, Turmalin och Bergkristall, vilket ger den dessa vackra färgskiftningar. Detta är en perfekt sten för dig som arbetar med någon form av healing. Kiwi Jaspisen är även användbar om du känner ett behov av att övervinna någon form av beroende eller impulsiva handlingar, eftersom den hjälper dig att samla styrka och energi för att möta verkligheten. Den hjälper dig när du känner ett behov av rättvisa och när "rätt ska vara rätt". Om du känner dig ur balans eller känner ett behov av lugn så är detta stenen för dig!

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.