Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

K2, trumlad

  • 43 SEK

Trumlad K2. Pris är per styck. Ursprung: K2 mellan Pakistan och Tibet.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad K2.

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: K2 mellan Pakistan och Tibet.

Attribut:

K2 fick sitt namn när den upptäcktes vid foten av K2, världens näst högsta berg. Den består av en kombination av Azurit och Granat, en fantastisk blandning som skapar dess vackra färgskiftningar. Detta medför även att den besitter egenskaper från både Azurit och Granat. Azurit brukar kallas stenen från himlen och är en mycket hjälpsam sten för Tredje ögat och olika uppvaknanden av själsliga förmågor. Låt denna vackra sten hjälpa dig att bli fri från orosmoment, fobier och även negativa tankar. K2 delar gärna med sig av sin vishet och hjälper dig att få nya insikter. Den kan även hjälpa dig att få kontroll över dina känslor och på så sätt frambringa mer balans i ditt liv. Den är även bra för din intuition och för att förbättra ditt inre seende. K2 stimulerar även intellektet och kan även stärka ditt fokus, bland annat under meditation eller medial kanalisering.

Chakra: Tredje Ögat

Främjar och balanserar: Uppfattningsförmåga och andligt seende.

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.