Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Granat, trumlad

  • 35 SEK

Vacker trumlad Granat. Priset är per styck. Mått: ca 1- 2 cm. Ursprung: Brasilien.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Granat.

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Mått: ca 1 - 2 cm

Ursprung: Bahia, Brasilien.

Attribut:

Enligt legenden lyste en Granat upp i Noaks ark, hur häftig är inte den tanken?! Granat är verkligen en mångsysslare, låt den hjälpa dig att skydda dina dyraste ägodelar, vare sig det är dina smycken, dina idéer eller det viktigaste du har, dvs dina barn, så är Granaten stenen som skyddar dem. Granat är även en ypperlig sten när du känner ett behov av att öka din passion, både befintlig och ny.  Den är en starkt vitaliserande och energigivande sten som även renar och ger kroppens chakran ny energi. Eller varför inte bära den som en lyckoamulett, eftersom den sägs vara väldigt bra på att varna för annalkande fara. Har du någon gång känt att situationen du befinner dig i inte verkar ha någon utväg? Då kan Granaten vara stenen för dig, den som stärker dig och aktiverar dina överlevnadsinstinkter. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.