Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr* / Inget lägsta orderbelopp

Fluorit grön/blå

  • 35 kr

Trumlad grön fluorit, stenen för dig som vill öka ditt självförtroende, din känsla för ordning och reda och i vissa fall även din inlärningsförmåga.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Trumlad fluorit i härligt blågrön nyans, stenen för dig som vill öka ditt självförtroende, din känsla för ordning och reda och i vissa fall även din inlärningsförmåga.

Pris är per styck

Ursprung: Madagaskar 

Mått: ca 2 - 3 cm

Attribut

Flouriten förekommer i många olika färger, men den är lika effektiv oavsett färg när det gäller att påminna dig själv om att framhäva det du är bra på. Om du bara ska välja en sten att ha med dig till ditt arbete så är flouriten stenen för dig. Den ökar ditt självförtroende, din känsla för ordning och reda och i vissa fall även din inlärningsförmåga. Flouriten påminner dig om att önska dig saker, låt den hjälpa dig hitta tillbaka till barndomens hoppfulla känsla.

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Tänk på att fluorit är en ömtålig och mjuk sten, därför förekommer det ofta repor, rispor och andra förändringar, detta även om stenen är trumlad.