Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Falköga, trumlad

  • 25 SEK

Trumlad Falköga. Pris är per styck. Mått:2,5 - 4 cm. Ursprung: Sydafrika.

sakerbetalninglogo
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKT FRÅN 49 SEK  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad Falköga

Pris är per styck

Mått:

2,5 - 4 cm

Ursprung: Sydafrika

Attribut:

Den vackra falköga är en "falkliknande" bandad form av Tigeröga. Den är mycket passande för healing av jordenergi och anses förstärka samt stimulerar din fysiska kropp. Likt falken så kan falkögat sväva fram över världen och på så sätt stärka din vision och din insikt. Om du ibland upplever destruktiva mönster eller inlärda beteenden kan detta vara stenen för dig! Låt den vara din dagliga påminnelse om att få perspektiv på saker och ting. Falköga lyfter fram din förmåga att skylla problem på andra och på så sätt göra dig medveten om dessa tendenser och hjälpa dig bearbeta detta beteende. Falköga kan även ta fram känslor som du tryckt undan, för att ge dig en chans att bearbeta dessa och på så sätt ta dig framåt i livet. 

Chakra: Rotchakra och Tredje Ögat. 

Främjar och balanserar:  Jordning, övergripande hälsa, stabilitet och stillhet (Rotchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.