Falköga

  • 25 SEK

Trumlad Falköga. Pris är per styck. Mått:2,5 - 4 cm. Ursprung: Sydafrika.

Trumlad Falköga

Pris är per styck

Mått:

2,5 - 4 cm

Ursprung: Sydafrika

Attribut:

Den vackra falköga är en "falkliknande" bandad form av Tigeröga. Den är mycket passande för healing av jordenergi och anses förstärka samt stimulerar din fysiska kropp. Likt falken så kan falkögat sväva fram över världen och på så sätt stärka din vision och din insikt. Om du ibland upplever destruktiva mönster eller inlärda beteenden kan detta vara stenen för dig! Låt den vara din dagliga påminnelse om att få perspektiv på saker och ting. Falköga lyfter fram din förmåga att skylla problem på andra och på så sätt göra dig medveten om dessa tendenser och hjälpa dig bearbeta detta beteende. Falköga kan även ta fram känslor som du tryckt undan, för att ge dig en chans att bearbeta dessa och på så sätt ta dig framåt i livet. 

Chakra: Rotchakra och Tredje Ögat. 

Främjar och balanserar:  Jordning, övergripande hälsa, stabilitet och stillhet (Rotchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.