Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Dumortierit, trumlad

  • 23 SEK

Trumlad Dumortierit. Pris är per styck. Mått: 2 - 4 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 500 KR  +
Vid köp för 500 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 39 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad Dumortierit.

Pris är per styck

Mått: ca 2 - 4 cm

Attribut:

Dumorterit kallas även för Uranussten och den upptäcktes inte förens under 1800-talet och fick sitt namn efter upptäckaren, den franska arkeologen Dumortier. Denna vackra sten brukar ofta förknippas med planeten Uranus, eftersom både planeten och stenen anses föra med sig förändringar och ofta på oväntade sätt. Det är en mycket beskyddande sten och om någon önskar dig ont så fungerar den som en extra sköld. Dumorterit är mycket användbar för att stå upp för dig själv, stå emot grupptryck eller annat tryck från tex myndigheter eller andra organisationer som beter sig orättvist. Om du känner att du gett upp hoppet är detta verkligen stenen för dig! Låt den vara din påminnelse om att välkomna förändringar och förbättrade omständigheter. Det finns en anledning att saker och ting sker, hoppet är inte ute!

Chakra: Halschakra och Tredje Ögat.

Främjar och balanserar: Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat).

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.