Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Chiastolit, trumlad

  • 33 SEK

Trumlad sten av Chiastolit. Fina färgnyanser och ofta med ett "x" i sig. Mått: ca 1,5 -2,5 cm. Ursprung: Brasilien.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Trumlad sten av Chiastolit. Fina färgnyanser och ofta med ett "x" i sig.

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Mått: ca 1,5 -2,5  cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Denna vackra sten kan ibland förknippas med kristendomen och kallas därför ibland även för "Korssten", men användes långt innan dess som en symbol för de fyra kardinalväderstrecken; norr, öst, söder och väster. I vissa amerikanska indianska traditioner använder Chiastolit i medicinhjul och kan därför kopplas till ceremonier med medicinhjul, framför allt med de fyra vindarnas krafter.

Denna sten är extra praktisk vid vägskäl i livet, helt enkelt väldigt effektiv när du står inför ett svårt val. Den ger ett starkt skydd mot alla former av hot och rädslor, vare sig de är psykiska, fysiska eller psykologiska. Chiastolit kan med fördel användas som en skyddsamulett, speciell användbar vid resor. Låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om att lita på din egna förmåga att fatta kloka beslut. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.