Aventurin Grön (Cuddle Stone)

  • 48 SEK

Trumlad cuddle stone av grön aventurin i vacker mörkgrön nyans. Pris är per styck. Mått: 2- 3 cm. Ursprung: Zimbabwe.

Trumlad cuddle stone av grön aventurin i vacker mörkgrön nyans. 

Pris är per styck

Mått: ca 2- 3 cm

Ursprung: Zimbabwe

Aventurin egenskaper:

Om du någonsin har känt att andra verkar ha mer tur än dig, så är det dags att ändra perspektiv och omfamna en positiv inställning med hjälp av denna magiska sten.

Aventurin är mer än bara en vacker kristall; den bär med sig en kraftfull energi som fokuserar på lycka och framgång. Denna sten har en unik förmåga att hjälpa dig att släppa negativa tankar om otur och istället öppna dina ögon för de oändliga möjligheterna som livet har att erbjuda. Genom att använda aventurin som din följeslagare kan du komma att känna hur den lyckosamma energin flödar genom ditt väsen och banar väg för positivitet och framsteg.

Ibland kan det vara frestande att jämföra ditt liv med andras och känna att de har en större del av lyckan. Men med aventurinens hjälp kommer du att inse att lycka inte handlar om vad andra har eller inte har; det handlar om att omfamna ditt eget unika liv och dina personliga framsteg. Aventurinen fungerar som en påminnelse om att lycka är en inställning, och när du börjar se på världen med en positiv synvinkel, kommer lyckan att följa dig i alla dina äventyr.

Denna sten har använts i århundraden som en talisman för tur och välgång, och det sägs att den lockar till sig framgång och rikedom. Så om du strävar efter att förbättra din ekonomiska situation eller uppnå dina mål, kan aventurinen vara den stödjande kraften du behöver för att nå dina drömmar.

Men aventurinens fördelar slutar inte där! Den är också en kraftfull sten för att lindra stress och ångest, vilket ger dig lugn och ro i sinnet. Med den här stenen i din närhet kan du känna hur negativa känslor ersätts med en känsla av optimism och harmoni.

Oavsett om du bär aventurin som ett vackert smycke, placerar den i ditt hem eller använder den under meditation, kommer dess energi att omge dig med en aura av positivitet och tur. Utforska dess magiska krafter och låt aventurinens lyckliga energi guida dig mot ett liv fyllt av framgång och välbefinnande.

Välj aventurin som din personliga lyckoamulett och ta saken i egna händer när det gäller att skapa det liv du önskar. Ge dig själv gåvan av positiv inställning och framåtanda med hjälp av denna fantastiska sten. Låt aventurinen påminna dig om att du är skaparen av din egen lycka och att framgång är inom räckhåll - allt du behöver göra är att tro på dig själv och ta det första steget mot en strålande framtid. Välkommen till en värld av lycka och möjligheter med vår inspirerande Aventurin!

Chakra: Hjärtchakra

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

Kemi:

Aventurin är en ogenomskinlig, halvklar kvarts. Namnet används även för en glassort tillkommen runt 1700. Det är inte det samma som Aventurin-fältspat. Namnet kommer från italienskans a ventura som betyder av en tillfällighet, eftersom glaset kom till av en slump. Dess kemiska formel är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.