Apachetår, trumlad

  • 28 SEK

Vacker trumlad Apachetår. Mått ca 1,5 - 3 cm. Ursprung: USA

sakerbetalninglogo
LEVERANSINFORMATION  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 3-6 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
FRAKTKOSTNAD  +
Fraktkostaden baseras på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad Apachetår. 

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: USA

Attribut:

Apachetår är en form av vulkaniskt glas/magma, vilket bildas när lava stelnar så fort att inga kristalliseringar hinner bildas. Det här är en form av obsidian som är så pass genomskinlig att man kan se igenom den, vad kan du se i just din? Det sägs att Apachetår är bra mot depressioner och även bra som beskydd eftersom den absorberar negativ energi och istället förvandlar den till positiva tankar och känslor. Eftersom den är en sån bra absorberande sten som suger åt sig mycket negativt är det viktigt att du renar din sten ofta! Apachetår lindrar sorg och förtvivlan. Om du söker efter någon att dansa genom livet med så kan apachetåren bli din bästa kompis. Denna vackra sten lockar fram ditt sanna jag, med all din styrka och medkänsla. Om du känner ett behov av att bli lite mer spontan och fri från dina egna begränsningar är detta stenen för dig!

Håll upp din sten mot ljuset och se att precis som ljuset sipprar genom den så finns det hopp och ljus framöver. Kom ihåg, det är en ny dag och en ny chans imorgon igen! 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.kor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.