Apachetår

  • 20 kr

Vacker trumlad Apachetår. Mått ca 1,5 - 3 cm. Ursprung: USA

I lager
Dela

Vacker trumlad Apachetår. 

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: USA

Attribut:

Apachetår är en form av vulkaniskt glas/magma, vilket bildas när lava stelnar så fort att inga kristalliseringar hinner bildas. Det här är en form av obsidian som är så pass genomskinlig att man kan se igenom den, vad kan du se i just din? Det sägs att Apachetår är bra mot depressioner och även bra som beskydd eftersom den absorberar negativ energi och istället förvandlar den till positiva tankar och känslor. Eftersom den är en sån bra absorberande sten som suger åt sig mycket negativt är det viktigt att du renar din sten ofta! Apachetår lindrar sorg och förtvivlan. Om du söker efter någon att dansa genom livet med så kan apachetåren bli din bästa kompis. Denna vackra sten lockar fram ditt sanna jag, med all din styrka och medkänsla. Om du känner ett behov av att bli lite mer spontan och fri från dina egna begränsningar är detta stenen för dig!

Håll upp din sten mot ljuset och se att precis som ljuset sipprar genom den så finns det hopp och ljus framöver. Kom ihåg, det är en ny dag och en ny chans imorgon igen! 

Chakra: Rotchakra

Främjar och balanserar: Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet. 

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Sprickor, regnbågar och färgskiftningar kan förekomma.