Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Ametist Rosa, trumlad

  • 40 SEK

Vacker Cuddle Stone av Rosa Ametist. Kulörterna varierar från ljust till mörkt rosa/lila. Pris är per styck. Mått: 2 - 4 cm. Ursprung: Argentina.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Vacker rosa Ametist. Kulörterna varierar från ljust till mörkt rosa/lila.

Pris är per styck.

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Argentina

Attribut:

Den rosa ametisten fyller ditt hjärta med kärlek, lugn och ro. Den hjälper dig även att minska ångest och rädsla. Rosa ametist anses vara en kraftfull sten, med många renande energier som kan rena både den dåliga och den negativa energin runt dig och i rummet där de förvaras. Låt den stärka din intuition och insikt. Låt denna vackra sten vara din dagliga påminnelse om att öppna ditt hjärta, fylla det med kärlek och även eliminera stress och sorg.

Chakra: Hjärtchakra, Tredje Ögat och Kronchakra.

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans (Hjärtchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra).

Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.