Frakt fr. 49 kr/Fri frakt vid köp från 600 kr*

Zebra Agat

  • 40 kr

Trumlad Zebra Agat. Pris är per styck. Mått: 3 -5 cm.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

Trumlad Zebra Agat.

Pris är per styck.

Mått:

3 -5  cm

Attribut:

Om du känner dig splittrad så är agaten stenen för dig! Agat skapar balans i livet och påminner dig ständigt om hur du bör fördela din tid och energi för att nå dina drömmar och mål. Agat anses också ha en beskyddande effekt och även som ett skydd mot negativa energier. 

Zebra Agat balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. Agaten ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande. Agat är en kvartskristall och kallas ibland för "jordens regnbåge" eftersom den förekommer i alla möjliga färger. 

Chakra: Samtliga chakran 

Kemi:

Agat är en ädelsten som är ett kompakt aggregat och varietet av kalcedon, som i sin tur är en mikrokristallin varietet av kvarts. Agaten är uppbyggd av tunna parallella och olikfärgade skikt, som bildar koncentriska eller oregelbundna mönster. Dess vanligaste färg är gråa nyanser, men ibland är den relativt enfärgad. Den kemiska beteckningen för Agat är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.