• Den 22/6 -30/6 packas och skickas inga ordrar på grund av ledighet. Vi finns dock på plats och svarar på mejl som vanligt :-)
Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 500 kr / Inget lägsta orderbelopp

Agat Rosa

  • 25 kr

Trumlad vackert rosa agat, en sten för lugn och balans i livet.


I lager
Dela

Trumlad vackert rosa agat, en sten för lugn och balans i livet. Denna vackra sten har inslag av både djupt rosa och vita till gråa nyanser och band.

Pris är per styck.

Mått: 

Small: ca 1 - 2 cm

Medium: ca 2- 3 cm

Large: ca 3- 4 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Om du känner dig splittrad så är agaten stenen för dig! Agat skapar balans i livet och påminner dig ständigt om hur du bör fördela din tid och energi för att nå dina drömmar och mål. Agat anses också ha en beskyddande effekt och även som ett skydd mot negativa energier. 

Rosa agat ger dig inspiration till att se möjligheter där det tidigare fanns problem. Sägs även balansera och öka ditt humör. 

Agat är en kvartskristall och kallas ibland för "jordens regnbåge" eftersom den förekommer i alla möjliga färger. 

Chakra: Samtliga chakran men framför allt hjärtchakrat.

Främjar och balanserar: Kärlek, medkänsla, ömhet och självacceptans.

Kemi:

Agat är en ädelsten som är ett kompakt aggregat och varietet av kalcedon, som i sin tur är en mikrokristallin varietet av kvarts. Agaten är uppbyggd av tunna parallella och olikfärgade skikt, som bildar koncentriska eller oregelbundna mönster. Dess vanligaste färg är gråa nyanser, men ibland är den relativt enfärgad. Den kemiska beteckningen för Agat är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.