Frakt från 49 kr / Fri frakt vid köp från 600 kr / Inget lägsta orderbelopp

Agat 6 sorter - paketpris

  • 179 kr

I detta lilla härliga paketet får du hela 6 olika sorters agater.I paketet ingår:- Lila agat- Blå agat- Grön agat- Orange agat- Mossagat- Fjäderagat.

Produkten är tyvärr slut i lager :-(

Dela

I detta lilla härliga paketet får du hela 6 olika sorters agater.

I paketet ingår:

- Lila agat

- Blå agat

- Grön agat

- Orange agat

- Mossagat

- Fjäderagat

Pris är per paket.

Mått:

2 - 5 cm

Ursprung: Brasilien

Attribut:

Om du känner dig splittrad så är agaten stenen för dig! Agat skapar balans i livet och påminner dig ständigt om hur du bör fördela din tid och energi för att nå dina drömmar och mål. Agat anses också ha en beskyddande effekt och även som ett skydd mot negativa energier. 

Orange agat skapar emotionell balans, främjar mod, balans och uthållighet i kropp, själ och ande. En klassisk sten för individer med hög energi eftersom den släpper ut och stabiliserar auran.

Blå agat sägs stabilisera auran och rena kroppen. En stabil sten som hjälper dig att hålla dig grundad. Den blå agaten vibrerar på en lägre frekvens så den arbetar sakta men starkt.

Grön agat sägs skapa balans i både kropp och sinne samt främja bra hälsa.

Lila agat sägs även vara väldigt hjälpsam om man lätt hamnar i negativa tankemönster

Fjäderagaten är bra vid sömnsvårigheter och likt övriga agater är den tröstande men även stärkande gällande självförtroendet och din inre stabilitet.

Mossagat är en stabiliserande sten som hjälper dig att se allt det vackra som omger dig, med starka anknytningar till naturen. Dess mönster påminner om mossa, vilket gör att det ständigt går att upptäcka nya mönster i just din mossagat. Den påstås hjälpa dig ur destruktiva mönster och friska upp din själ

Agat är en kvartskristall och kallas ibland för "jordens regnbåge" eftersom den förekommer i alla möjliga färger.  

Kemi:

Agat är en ädelsten som är ett kompakt aggregat och varietet av kalcedon, som i sin tur är en mikrokristallin varietet av kvarts. Agaten är uppbyggd av tunna parallella och olikfärgade skikt, som bildar koncentriska eller oregelbundna mönster. Dess vanligaste färg är gråa nyanser, men ibland är den relativt enfärgad. Den kemiska beteckningen för Agat är Kiseldioxid SiO2.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.