Bärnsten Trumlad

  • 49 SEK

Vacker trumlad bärnsten i härliga nyanse. Bärnstenens resa började för miljontals år sedan när den förvandlades från kåda till sten.

Vacker trumlad bärnsten i härliga nyanser.

Chakra: Solarplexuschakra

Främjar och balanserar:  Viljekraft, avslappning och känslomässigt lugn.

Mått: ca 1,5 - 3 cm

Attribut

Bärnstenens resa började för miljontals år sedan när den förvandlades från kåda till sten. Det sägs att bärnsten har en exceptionell förmåga att hålla jordens ursprungliga energi intakt. När du bär eller håller en bit bärnsten, kan du känna en fördjupad kontakt med naturen och jordens kraftfulla vibrationer. Många tror att bärnstenens andliga attribut hjälper till att balansera energiflödet i kroppen och sinnet. Dess varma, soliga färger anses skapa en känsla av inre harmoni och frid. Genom att använda bärnsten som en följeslagare i din vardag, kan du finna en ökad stabilitet och lugn i en ibland hektisk värld. Bärnsten har också en lång historia av att vara ett stärkande skydd mot negativa energier och strålar. Dess unika förmåga att absorbera och omvandla negativitet till positivitet har gjort den till en symbol för renhet och skyddande energi. Många bärnstenentusiaster använder den som en amulett för att stärka sitt eget andliga skydd. Varje bit bärnsten har sin egen unika energi och andliga kvaliteter. Oavsett om du väljer en bit för meditation, för att balansera dina chakran eller bara för att njuta av dess vackra närvaro, kan bärnstenen vara en kraftfull följeslagare på din andliga resa.

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek. Naturliga sprickor och förändringar förekommer.