Purpurit

  • 95 SEK

Rå Purpurit, vackra färgskiftningar. Mått: ca 2 - 3 cm. Främjar: ★ Utveckling ★Andligt seende ★Stabilitet

Härligt mörk trumlad Purpurit i vår högsta kvalitet. Magiska lila och svarta färgskiftningar.

Chakra: Kronchakra, Halschakra, Tredje Ögat och Rotchakra. 

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Kommunikation och kreativitet (Halschakra). Jordning, övergripande hälsa, stillhet och stabilitet (Rotchakra).

Mått: ca 2 - 4 cm

Ursprung: Namibia.

Attribut

Purpurit är en form av manganfosfat mineral som även innehåller järn. Dess purpurfärg är magisk och purpurit har fått sitt namn av det latinska ordet "purpura", vilket syftar till dess vackra färg. Den anses vara en andlig sten med stark jordning och skapar även balans mellan det materiella och det andliga. Låt denna vackra sten skänka dig inre frid och balans. Låt den även öka ditt andliga sökande och hjälpa dig att uppnå en djupare tro. Purpurit utmanar dig att släppa det som varit och blicka framåt, vare sig det gäller nya projekt eller en ny inriktning i ditt liv.


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.