Blå Topas rå

  • 75 SEK

Högkvalitativ och härligt blå topas från Brasilien. Perfekt för dig som gör smycken eller som vill ha en lite exklusivare kristall i samlingen.


Högkvalitativ och härligt blå topas från Brasilien. Perfekt för dig som gör smycken eller som vill ha en lite exklusivare kristall i samlingen.

Pris är per styck.

Ursprung: Brasilien, Minas Gerais

Attribut:

Förr i tiden användes Topas som spets på magiska stavar för att hitta ädelmetall. Denna vackra sten främjar kommunikation och hjälper dig att bemöta diskussioner utan att provoceras. Topas är en empatisk och mjuk sten som hjälper dig att styra din energi dit den behövs mest. Det är en väldigt helande, stimulerande och motiverande sten. Topas ger dig en ny tilltro till världen och möjlighet att "vara" istället för "göra". Den skänker dig glädje, generositet, överflöd och god hälsa. Topas har sedan länge varit känd som en sten som för med sig kärlek och tur. En ypperlig sten för manifestering och visualisering. Topas renar auran och löser upp spänningar på alla plan. Låt den vara din påminnelse om att du är en bra människokännare.

Chakra: Kronchakra, Tredje Ögat och Halschakra 

Främjar och balanserar: Intuitiv utveckling, tänkande och förståelse (Kronchakra). Uppfattningsförmåga och andligt seende (Tredje Ögat). Kommunikation och kreativitet (Halschakra).

*Alla stenar är produkter av naturen. Detta gör att de kan variera stort till både utseende, färg, form och storlek.