Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Tiffany stone, trumlad

  • 40 SEK

Vacker trumlad Tiffany Stone - En fascinerande blandning av färger och mineraler. Mått: ca 1,5 - 2,5 cm. Ursprung: USA

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

Vacker trumlad och ovanlig Tiffany Stone, även kallad Bertrandite- En fascinerande blandning av färger och mineraler

Mått: ca 1,5 - 2,5cm

Ursprung: USA

Attribut:

Tiffany-stenen är en enastående ädelsten som huvudsakligen består av opaliserad fluorit i nyanser av blått, lila och vitt. Det unika med denna sten är dess varierade sammansättning, som ofta inkluderar flera andra mineraler. Bland dessa mineraler kan man hitta kvarts, kalcedon, dolomit, rhodonit och manganoxider i svarta nyanser. Dessutom kan bertrandit, i färger som varierar från vitt och gult till rosa, förekomma och det är i bertrandit som man finner mineralet beryllium.

Tiffany-stenen är en sten med extremt hög vibrationsenergi som är nära förknippad med läkning, transformation, överflöd och kärlek. Den erbjuder djupt skydd mot negativ energi på både den fysiska nivån, den andliga världen och inom psykisk kommunikation.

En sten för kommunikation och obetingad kärlek, Tiffany-stenen höjer vår intuition för att möjliggöra större tillgång till psykiska förmågor som lucida drömmar, klarseende, visioner, klauditiv förmåga, telepati, psykisk kanalisering och klaikänsla.

Tiffany-stenen är känd för att öppna, aktivera och läka rotchakrat, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och kronchakrat. Den kopplar samman visdom och psykisk energi från högre dimensioner med kärleksfull kommunikation och förankrar det i sexuell passion och vitalitet.

Denna ädelsten erbjuder en intensiv andlig och fysisk koppling mellan älskande och hjälper oss att utveckla en stark själskoppling med vår partner, grundad i positiv och balanserad energi.

Som en sten för övergång hjälper Tiffany-stenen oss också att släppa taget om det gamla och välkomna det nya. Den lindrar våra hjärtan, kroppar och själar under perioder av förändring och transformation.

Chakra: Rotchakra, Hjärtchakra, Halschakra, Tredje Ögat och Kronchakra.


Notera att varje sten kan ha små variationer i färg och form och kan skilja sig gentemot det som visas på bild. Kristallen kan också förekomma med sprickor, vilka är en naturlig del av stenens karaktär och bidrar till deras individuella skönhet. Pris är per styck.