Tiffany stone

  • 40 SEK

Vacker trumlad Tiffany Stone - En fascinerande blandning av färger och mineraler. Mått: ca 2 - 3 cm. Ursprung: USA

Vacker trumlad och ovanlig Tiffany Stone, även kallad Bertrandite- En fascinerande blandning av färger och mineraler

Mått: ca 2 - 3 cm

Ursprung: USA

Attribut:

Tiffany-stenen är en enastående ädelsten som huvudsakligen består av opaliserad fluorit i nyanser av blått, lila och vitt. Det unika med denna sten är dess varierade sammansättning, som ofta inkluderar flera andra mineraler. Bland dessa mineraler kan man hitta kvarts, kalcedon, dolomit, rhodonit och manganoxider i svarta nyanser. Dessutom kan bertrandit, i färger som varierar från vitt och gult till rosa, förekomma och det är i bertrandit som man finner mineralet beryllium.

Tiffany-stenen är en sten med extremt hög vibrationsenergi som är nära förknippad med läkning, transformation, överflöd och kärlek. Den erbjuder djupt skydd mot negativ energi på både den fysiska nivån, den andliga världen och inom psykisk kommunikation.

En sten för kommunikation och obetingad kärlek, Tiffany-stenen höjer vår intuition för att möjliggöra större tillgång till psykiska förmågor som lucida drömmar, klarseende, visioner, klauditiv förmåga, telepati, psykisk kanalisering och klaikänsla.

Tiffany-stenen är känd för att öppna, aktivera och läka rotchakrat, hjärtchakrat, halschakrat, tredje ögat och kronchakrat. Den kopplar samman visdom och psykisk energi från högre dimensioner med kärleksfull kommunikation och förankrar det i sexuell passion och vitalitet.

Denna ädelsten erbjuder en intensiv andlig och fysisk koppling mellan älskande och hjälper oss att utveckla en stark själskoppling med vår partner, grundad i positiv och balanserad energi.

Som en sten för övergång hjälper Tiffany-stenen oss också att släppa taget om det gamla och välkomna det nya. Den lindrar våra hjärtan, kroppar och själar under perioder av förändring och transformation.