Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

The Dragon riders Oracle (Orakel)

  • 235 SEK

53 stycken vackra orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Danielle Noel. Mått: 9,5 x 13 cm.

sakerbetalninglogo
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 699 KR  +
Vid köp för 699 kr eller mer, bjuder vi på frakten inom Sverige. I övriga fall baseras fraktkosntaden på vikt och fraktslag, du kan enkelt se i kassan vad just ditt paket kostar att skicka. Vår frakt börjar på 49 kr för spårbart paket hem till brevlådan i hela Sverige. Fri frakt gäller ej liveboxar och för produkter med en vikt som överstiger 10 kg.
LEVERANS CA 2-5 VARDAGAR  +
Vi behandlar och skickar vanligtvis din beställning inom 48 timmar på vardagar, avvikande tider kan dock förekomma. Beroende på vilket fraktslag du väljer, levereras ditt paket till din brevlåda eller till ett ombud. Samtliga leveranser skickas med PostNord eller DHL och beräknad leveranstid är ca 2-5 arbetsdagar. För ytterligare information, se avsnittet med vanliga frågor.
OM KRISTALLER  +
Hos oss finner du ett vackert utbud av kristaller, vars skönhet och unika energier har lockat människor i århundraden. Vi på Kristallknuten vill dock betona att kristallers andliga egenskaper inte är vetenskapligt bevisade. Deras påverkan på vår fysiska och mentala hälsa baseras främst på personliga upplevelser och tro. Det är viktigt att komma ihåg att kristaller inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning eller behandling. Om du upplever hälsoproblem bör du alltid konsultera en kvalificerad läkare eller annan medicinsk expert för en korrekt bedömning och behandling. Kristaller kan vara ett komplement till ditt välmående, men de bör inte betraktas som en primär källa till vård. Vi uppmuntrar dig att utforska kristallernas skönhet och energi, men alltid med en medvetenhet om deras begränsningar när det kommer till vetenskap och medicinsk pålitlighet. Vår webbshop är här för att erbjuda dig vackra produkter som kan berika din livsstil och spirituella praxis, men vi stöder också en ansvarsfull och balanserad syn på deras användning.

Scrolla ner för produktinformation

43 stycken vackra  orakelkort med kompletterande guidebok. Fantastiska illustrationer av Elena Dudina.

Mått: 14 x 10 cm

Ursprung: USA

Språk på korten: Engelska 

Attribut:

Drakar, de äldsta varelserna i vårt universum, har följt gudar, gudinnor, planeter, änglar, alver och uppstigna mästare genom tiderna. Tillsammans skapar denna kombon av drake och drakryttare kraftfulla energifält som kan stödja oss på vår väg till högre nivåer av medvetande.  

Denna orakelkortlek innehåller 43 st färgrika kort samt en kompletterande guidebok. Med hjälp av dessa  introducerar "Drakkvinna" Christine Arana Fader oss för drakryttarna och den djupa andliga visdom de har att erbjuda. 41 av korten föreställer en drake och en klok drakryttare: båda har ett budskap till dig och något att lära ut. Du kommer att få kontakt med drakryttare från alla tider, länder och kulturer, som Kuan Yin, ärkeängeln Michael, Moder Maria, planetguden Mars, den keltiska gudinnan Ceridwen och Moder Jord, tillsammans med deras gamla drakkompisar. Kortleken innehåller även två jokerkort, med katter, som likt drakar på magiskt sätt förbinder vår värld med andevärlden. Jokrarna indikerar en stor möjlighet till hands och istället för ett meddelande erbjuder de en ritual för att stödja dig att ta steget till nästa nivå. 

I guideboken utforskar författaren de olika ljusfyllda riken som drakryttarna kommer från, såväl som djupare tolkningar av budskapen och lärorna från varje kort, som om draken och dess ryttare talade direkt till dig. Ryttarna erbjuder kärlek, mod, överflöd, lycka och en klar, fridfull syn på många situationer i livet, samt hjälper dig att få en djup kontakt med din själ.Genom att dela direkt visdom med drakarnas och drakryttarnas rike, låter denna orakelkortlek dig få kontakt med drakenergi på ett nytt sätt och hitta andligt stöd spå livets väg.

Författare: Christine Arana Fader

Illustratör: Elena Dudina

ISBN: 9781644119990

Förlag: Earthdancer